Klantenverhalen

Succesvolle implementatie van een gebruiksvriendelijk documentbeheersysteem

SolarReserve is een ontwikkelaar van zonne-energieprojecten en implementeerde met Cadac Group een DCS-systeem. Zij boden onder meer oplossingen zoals Autodesk Vault om het project te doen slagen.  

Gelinkte industrieën: ProjectontwikkelaarsProductieAutomobielDuurzame technologieënElektriciteit & Gas

Dubbele omzet dankzij Product Kennis Management

Kusters Engineering verdient geld door geld te vernietigen. Zij zitten midden in een transitie en investeren in innovatie met Autodesk Inventor en Autodesk Vault

Gelinkte industrieën: ProjectontwikkelaarsProductieAutomobielDuurzame technologieën

50% verbetering van efficiëntie met product configurator in Inventor

DJS Hekwerken & Toegangstechniek werkt al jaren met AutoCAD en AutoCAD LT, en sinds kort doen ze ook productconfiguratie met Inventor

Gelinkte industrieën: ProjectontwikkelaarsProductieAutomobielDuurzame technologieën

Twee maal sneller innoveren dankzij slimme productconfiguratie

Koninklijke Nooteboom Group is specialist in het bouwen van transportvoertuigen en innoveert met Cadac Group en de oplossingen van Autodesk. 

Gelinkte industrieën: ProjectontwikkelaarsProductieAutomobielDuurzame technologieën

HFB heeft oog voor mens én techniek

BIM-bedrijf HFB paste zich als één van de eerste in de industrie aan aan het digitale tijdperk en de nieuwste technologiëen. Met Autodesk Revit en BIM-software, kon HFB uitgroeien tot wat het nu is: een full service BIM-bureau met 65 medewerkers. Het bedrijf ondersteunt organisaties van initiatieffase tot en met het beheer en onderhoud en ze leveren advies over zowel de technische als de communicatieve kant van BIM. HFB werd onlangs dan ook verkozen tot beste BIM-bureau in Nederland! 

Gelinkte industrieën: Architectuur, Engineering & ConstructieAannemersArchitectenCiviel ontwerpHallenbouw (staal/beton)Ingenieur en/of constructiebureauInstallatietechniekProcesindustrieProjectontwikkelaarsProductie

Het revolutionaire voortstuwingssysteem van O-foil beperkt de brandstofemissies met wel 50%

O-foil gebruikte Autodesk® Inventor®, als onderdeel van de Autodesk® Product Design Suite Ultimate, om een revolutionair voorstuwingssysteem voor schepen te ontwikkelen, gebaseerd op de zwembewegingen van dolfijnen, dat brandstofemissies met 50% kan verminderen.

Gelinkte industrieën: ProductieDuurzame technologieënScheepsbouw

Hendriks stalen bekistingtechniek stapt over naar Revit

 

Uitwisseling 3D-bestanden nog niet altijd vanzelfsprekend

Hendriks groep wordt gevormd door een viertal bedrijven met elk hun eigen specialisatie. Naast Hendriks engineering & machinery, Hendriks geveltechniek en Hendriks precon bestaat de groep ook uit Hendriks stalen bekistingtechniek dat gespecialiseerd is in het verhuren en produceren van tunnel- en wandbekisting. Onlangs heeft deze onderneming verschillende wijzigingen doorgevoerd op softwaregebied, waardoor er nieuwe deuren geopend worden op het gebied van BIM en uitwisseling met derden.

Gelinkte industrieën: Productie